JIANGSU ZSA INDUSTRY CO.,LTD

Naha milih kami

Produk Fastener husus

Malah bagian pangleutikna penting pisan sareng kedah tahan. Masing-masing kakuatan tinggi, tahan korosi, produk fastener khusus direkayasa khusus sareng didamel tina bahan kualitas pangluhurna pikeun nyumponan spésifikasi pasti anjeun. Sadaya produk urang dilebur sareng diproduksi di Cina, mastikeun kualitas bahan & pagawean sareng tanggal pangiriman anjeun tiasa ngandelkeun.

Sockets custom

Salawasna dijieun pikeun awét, kami nawiskeun sockets kualitas, boh husus atawa standar, kaasup: Styles Kepala: Socket Head Cap ScrewsInternal Wrenching BoltsFlat Socket Head Cap ScrewsSocket Taktak ScrewsSocket Set ScrewsRound Head Button Socket ScrewNAS 1351 sareng NAS 1352 Rentang Ukuran: Diaméterna: Ti #8 nepi ka 3.5" (4mm nepi ka 90mm)

Studs custom

Salawasna dijieun pikeun awét, kami nawiskeun studs kualitas dijieun pikeun sasuai ka nu Anjeun persis: Jenis Studs: Tunggal Studs Tunggal Ganda Studs Studs pinuh Threaded Kerah husus jeung awak ngurangan StudsBoth "in-feed" jeung "through-feed" kamampuhan Rentang Ukuran: 1/8″ ″ diaméterna (6mm nepi ka 200mm) Nepi ka 12″ panjangna (3.65 M)

Bolts custom

Salawasna dijieun pikeun awét, kami nawiskeun baut kualitas, boh husus boh standar, diantarana: Gaya Kepala:Hex Kepala BoltsHeavy Hex BoltsHex Flange Bolts12 Titik Flange BoltsSpline Bolts Kepala BoltsPenta Kepala Bajak BoltsCarriage Head BoltsSquare Head Machine BoltsT-Head BoltsSpecial Borts Head BoltsSpecial Custom Designed. per Rentang Ukuran Cetak: Diaméterna: Ti #8 dugi ka 3.5" (4mm dugi ka 90mm)

Kacang custom

Salawasna dijieun pikeun awét, kami nawiskeun kacang kualitas, boh husus atawa standar, kaasup: Gaya Kepala:Hex NutsHeavy Hex NutsHex Lock NutsHex Hex Lock NutsHex Jam NutsKuadrat Kacang12 Point Nuts12 Point Lock NutsMechanical and Chemical Lock NutsSpecial Custom Designed Nuts per PrintSize Range:Diameter: Ti #8 dugi ka 3.5" (4mm dugi ka 90mm)

Warta

  • What are the disadvantages of stainless steel fasteners?
  • What does hot forged mean?
  • Types of precision automotive components
  • Quality standards for custom precision gears
  • What is a belt fastener?

Ninggalkeun Pesen Anjeun