JIANGSU ZSA INDUSTRY CO, LTD

PSE NA ZGJODHET NE

Produkte të specializuara për mbërthyes

Edhe pjesët më të vogla janë thelbësore dhe duhet të zgjasin. Secili prej produkteve tona të specialitetit të fiksimit me forcë të lartë, rezistente ndaj korrozionit, është i projektuar me porosi dhe i prodhuar nga materialet e cilësisë më të lartë për të përmbushur specifikimet tuaja të sakta. Të gjitha produktet tona shkrihen dhe prodhohen në Kinë, duke siguruar cilësinë e materialit dhe punimi dhe një datë dorëzimi ku mund të mbështeteni.

Priza të personalizuara

Gjithmonë të krijuara për të qëndruar, ne ofrojmë priza cilësore, të veçanta dhe standarde, duke përfshirë: Stilet e kokës: Vidat e kapakut të kokës së brendshme Shtyllëse bulona të rrafshët të kapakut të kokës VidaSote sup vidhat Set fole Vida me kokë të rrumbullakët Prizë me butona VidaNAS 1351 dhe NAS 1355 Diametër Dimetër 13: deri në 3,5" (4mm deri në 90mm)

Stufa me porosi

Të bëra gjithmonë për të qëndruar, ne ofrojmë stufa cilësore të prodhuara sipas kërkesave tuaja kërkuese: Llojet e stufave: Stufa me një fund Stufa me dy skaje Stufa me fileto të plota Stufa me jakë të posaçme dhe me trup të reduktuar Si aftësitë "në ushqim" dhe "përmes ushqimit", Gama e madhësive: 1/4" deri në 8 ″ në diametër (6mm deri në 200mm) Deri në 12″ në gjatësi (3,65 M)

Bulonat e personalizuara

Gjithmonë të krijuara për të qëndruar, ne ofrojmë bulona cilësore, të veçanta dhe standarde, duke përfshirë: Stilet e kokës: Bulonat e kokës hekse Bulonat e rënda të kokës gjashtëkëndore Bulonat e rënda me fllanxha hekse12 Bulonat e fllanxhave me pika Bulonat e kokësPenta Bulonat e kokës Bulonat e kokës së qerres Bulonat e kokës së karrocës Bulonat e kokës së karrocës Bulonat e kokës katrore Bulonat e kokës Katror për diapazonin e madhësisë së printimit: Diametri: Nga #8 në 3,5″ (4mm në 90mm)

Arra me porosi

Gjithmonë të krijuara për të qëndruar, ne ofrojmë arra cilësore, të veçanta dhe standarde, duke përfshirë: Stilet e kokës: Arra hekse të rënda Arra gjashtëkëndore të rënda Arra me mbyllje gjashtëkëndore Arra me kyçje të rënda Arra katrore 12 arra me kyç 12 arra me kyç 12 arra me kyç me kyç Mekanike dhe kimike Arra me metër të veçanta të dizajnuara përDia: Nga #8 në 3,5" (4mm në 90mm)

Lajme

  • What are the disadvantages of stainless steel fasteners?
  • What does hot forged mean?
  • Types of precision automotive components
  • Quality standards for custom precision gears
  • What is a belt fastener?

Lini Mesazhin Tuaj