JIANGSU ZSA INDUSTRY CO., LTD

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Специјални производи за прицврстување

Дури и најмалите делови се клучни и треба да траат. Секој од нашите производи со висока јачина, отпорни на корозија, специјални прицврстувачи се изработени по нарачка и произведени од материјали со највисок квалитет за да ги задоволат вашите точни спецификации. Сите наши производи се топат и се произведуваат во Кина, обезбедувајќи квалитет на материјалот и изработката и датум на испорака на кој можете да сметате.

Прилагодени приклучоци

Секогаш направени за да траат, нудиме квалитетни приклучоци, специјални и стандардни, вклучувајќи: Стилови на глава: Завртки за капа на штекер Внатрешни завртки за завртување Рамни завртки за глава заврткиСокет Завртки за рамоСокет Комплет Завртки Завртка за копче за тркалезна глава ЗаврткаNAS 1351 и NAS2aze Range #13: до 3,5" (4мм до 90мм)

Прилагодени столпчиња

Секогаш направени да траат, ние нудиме квалитетни столпчиња произведени според вашите строги барања: Типови на никулци: нитни со еднократна завршница Двоен завршеток Стапчиња со полни навој Специјални јака и намалени каросерии Способности „во внесување“ и „преку внесување“ Опсег на големина: 1/4“ до 8 ″ во дијаметар (6mm до 200mm)Должина до 12″ (3,65 M)

Прилагодени завртки

Секогаш направени за да траат, нудиме квалитетни завртки, специјални и стандардни, вклучувајќи: Стилови на глава: Завртки со шестоаголна глава Тешки завртки со шестоаголна главаТешки завртки со шестоаголни завртки завртки за прирабници12 завртки со точка за прирабнички завртки заврткиПента глава Завртки за орање Завртки за глава за кочија Завртки за глава за кочија Завртки за глава за кочија завртки за глава за кочија завртки за глава за кочија по Опсег на големина на печатење: Дијаметар: од #8 до 3,5" (4мм до 90мм)

Прилагодени ореви

Секогаш направени да траат, нудиме квалитетни навртки, специјални и стандардни, вклучувајќи: Стилови на глави: шеснаесетина оревиТешки шестоаголни оревиТешки шестоаголни оревиТешки шестоаголни оревиТешки ореви за заклучувањеТешки хексазни оревиКвадратни ореви за џем со 12 точки Ореви за заклучување со 12 точки Механички и хемиски ореви за заклучувањеСпецијални приспособено дизајнирани ореви за печатење: Од #8 до 3,5" (4мм до 90мм)

Вести

  • What are the disadvantages of stainless steel fasteners?
  • What does hot forged mean?
  • Types of precision automotive components
  • Quality standards for custom precision gears
  • What is a belt fastener?

Оставете ја вашата порака