JIANGSU ZSA INDUSTRY CO.,LTD

KENAPA PILIH KAMI

Produk Pengikat Khusus

Malah bagean sing paling cilik penting banget lan kudu tahan. Saben produk fastener khusus kanthi kekuatan dhuwur, tahan korosi, dirancang khusus lan digawe saka bahan sing paling apik kanggo nyukupi spesifikasi sing tepat. Kabeh produk kita dilebur lan diprodhuksi ing China, njamin kualitas material & pengerjaan lan tanggal pangiriman sing bisa dipercaya.

Sockets Custom

Tansah digawe awet, kita nawakake soket kualitas, khusus lan standar, kalebu: Gaya Kepala: Sekrup Tutup Kepala SoketBaut Wrenching InternalSkrup Tutup Kepala Soket Soket Skrup Bahu Soket Set Sekrup Sekrup Soket Tombol Kepala SkrupNAS 1351 lan NAS 1352 Kisaran Ukuran: Diameter: Saka #8 iki 3.5″ (4mm nganti 90mm)

Studs Custom

Tansah digawe kanggo awet, kita nawakake kancing kualitas sing diprodhuksi miturut syarat sing tepat: Jinis Kancing: Kancing Tunggal Kancing Kancing Berulir Lengkap Kerah Khusus lan Kancing Badan DikurangiKemampuan "in-feed" lan "through-feed" Rentang Ukuran: 1/4″ ″ ing diameter (6mm nganti 200mm)Tekan 12″ dawa (3,65 M)

Bolts Custom

Tansah digawe awet, kita nawakake baut kualitas, khusus lan standar, kalebu: Gaya Kepala:Hex Head BoltsHeavy Hex Head BoltsHex Flange Bolts12 Point Flange BoltsSpline Heads BoltsPenta Head BoltsPlow BoltsCarriage Head BoltsSquare Head Machine BoltsT-Head BoltsSpecial Dirancang Kepala BoltsSpecial Custom Designed. saben PrintSize Range:Diameter: Saka #8 nganti 3.5″ (4mm nganti 90mm)

Kacang Custom

Tansah digawe awet, kita nawakake kacang kualitas, khusus lan standar, kalebu: Gaya Kepala: Kacang HexHeavy Hex NutsHex Lock NutsHex Hex Lock NutsHex Jam NutsSquare Nuts12 Point Nuts12 Point Lock NutsMechanical and Chemical Lock NutsSpecial Custom Designed Nuts per Printing Range:Diameter: Saka #8 nganti 3.5" (4mm nganti 90mm)

Kabar

  • What are the disadvantages of stainless steel fasteners?
  • What does hot forged mean?
  • Types of precision automotive components
  • Quality standards for custom precision gears
  • What is a belt fastener?

Ninggalake Pesen Panjenengan